INVESTIGATII MATRIMONIALE

INVESTIGATIILE MATRIMONIALE se desfasoara sub mai multe aspecte: informatii pre si post – maritale, probe in cazurile de infidelitate in cuplu, verificari asupra trecutului viitorului sot/sotie; probe pentru divort, partaj, etc.

Infidelitate in cuplu

Cateva semne potentiale de infidelitate:
partenerul (partenera) petrece foarte putin timp acasa;
– pare sa lucreze pana tarziu foarte des;
– observati schimbari de comportament cand vorbeste la telefon;
– nu raspunde la telefon cand sunteti in preajma sau nu va raspunde cand sunati;
– petrece in mod neobisnuit foarte mult timp in fata calculatorului, de obicei pe retele de socializare sau pe canalele de comunicare si schimba display-ul computerului cand intrati in camera;
– nu mai prezinta interes fata de momentele intime;
– va ignora sau are o atitudine de nepasare.

In cazul in care suspectati ca partenerul de viata va insala sau ca isi petrece timpul cu activitati paguboase pentru intreaga familie (ex: jocurile de noroc) despre care nu vorbeste cu dumneavoastra, apeland la serviciile noastre veti gasi raspunsuri la intrebarile care va macina.
Un detectiv privat va poate ajuta sa descoperiti adevarul si sa inlaturati indoielile care va tulbura. Vom trata problema dumneavoastra cu cea mai mare discretie si compasiune, furnizandu-va in acelasi timp probe de necontestat in situatia cu care va confruntati.
In cele mai multe cazuri, suspiciunile ca partenerul de viata este infidel apar in urma unor schimbari in comporamentul acestuia. De aceea trebuie sa stiti sigur daca aceste schimbari sunt nevinovate sau nu. In unele cazuri, sunteti sigur ca partenerul de viata va insala, in altele este posibil sa va inselati si sa fi interpretat gresit comportamentul acestuia. In ambele cazuri insa, aveti nevoie de dovezi pentru a inlatura orice suspiciune si ingrijorare.
La finalul investigatiei, detectivul privat care va prelua cazul Dvs. va va furniza un raport detaliat de investigatii, incluzand inregistrari audio-video, fotografii, precum si alte mijloace de proba relevante pentru caz.

investigatii persoane fizice

Investigatii premaritale/prenuptiale

Cunosti cu adevarat  persoana care iti va fi partener de viata ? – Ar trebui!
Profesionalismul, resursele si experienta detectivilor particulari va pot ajuta sa aflati raspunsul la aceasta intrebare. Suntem specializati in investigatigarea trecutului si prezentului unei persoane, aceasta putandu-va ajuta in luarea celei mai corecte decizii atunci cand intrati /doriti sa faceti un pas decisiv intr-o relatie.
Fie ca aveti nevoie de date despre trecutul unei persoane, despre educatia pe care sustine ca o are sau doriti sa documentati activitatile curente pe care le desfasoara, un detectiv privat va poate furniza raspunsurile de care aveti nevoie.

Facebook