INVESTIGATII IN CAZURILE DE PERSOANE DISPARUTE

INVESTIGATII IN CAZURILE DE PERSOANE DISPARUTE

Fie ca doriti supravegherea unei persoane, gasirea uneia cu care ati pierdut legatura din randul familiei sau al prietenilor sau cautati un debitor care va datoreaza bani, echipa noastra ofera servicii complete de identificare, localizare si  supraveghere a persoanelor disparute. Dispunem de investigatori si detectivi particulari profesionisti, capabili de a gasi cu succes persoanele disparute in circumstante si cu informatii minime. Investigatorii nostri privati vor incerca intotdeauna sa va asiste in cele mai dificile cazuri unde alti agenti nu ar putea sa ajute.

Putem gasi persoanele disparute din urmatoarele categorii:
– debitorii, incluzand persoanele care incearca in mod activ sa evite localizarea lor;
– persoanele care au plecat de acasa si au disparut recent;
– parintii genetici ai copiilor adoptati;
– familia adoptiva a copiilor;
– membrii de familie pierduti de mult timp sau prieteni;
– rapiri religioase sau de cult;
– persoane cautate pentru stabilirea masei succesorale (testamente, mosteniri, etc);
– localizare  persoane in vederea livrarii unor bunuri sau documente, notificari sau simple aduceri la cunostinta a unor mesaje dorite de client, etc.

Urmarirea debitorilor:
Nu este un fapt rar intalnit ca persoanele care datoreaza bani sa dispara cu intentia de a nu mai efectua plata datoriei asumate. Aceste persoane disparute incearca adeseori fie sa ascunda unde traiesc utilizand nume false, fie nu se inregistreaza  la nici un serviciu public acolo unde locuiesc, fie traiesc sub numele altei persoane sau isi schimba des numele inregistrat.
In toate aceste cazuri va putem ajuta cu succes sa gasiti persoana pe care o cautati si care incearca sa ramana nedetectata.

Cautarea membrilor de familiei
Acordam o atentie deosebita cautarii si localizarii membrilor de familie disparuti. Investigatorul privat va efectua cele mai eficiente investigatii in vederea gasirii persoanelor cu care doriti  sa intrati in contact. Poate sa fie vorba de cineva adoptat la nastere (ex. frati vitregi care se cauta) sau poate in calitate de persoana adoptata doriti sa va gasiti parintii naturali. Sau poate ati pierdut legatura cu cineva din motive diverse.
Foarte important insa, este sa acordati o mare atentie modului in care realizati contactul cu persoana in cauza, odata ce a fost gasita. Deoarece este un subiect delicat, suntem alaturi de dumneavoastra cu discretie si sensibilitate in abordarea acestor chestiuni astfel incat sa gasim impreuna cea mai buna modalitate de abordare a persoanei gasite, avand in vederea delicatetea acestui subiect.

Discretie
Toate investigatiile privind cautarea unei persoane si supravegherile operative executate asupra persoanelor, sunt efectuate in mod foarte discret. La finalul fiecarei operatiuni, vom furniza un raport complet de investigatii privind cautarile si persoanele gasite, precum si date si informatii suplimentare care sa va ajute in stabilirea unui contact cat mai usor din punct de vedere psihologic cu persoana gasita.

investigatii persoane disparute
Facebook