INVESTIGATII CIVILE

INVESTIGATII CIVILE

Orice proces civil ajunge la un moment dat in stadiul in care se ridica semne de intrebare in cauza judecata. In astfel de situatii, de cele mai multe ori un detectiv particular a reusit sa faca lumina astfel incat impasul a fost depasit deoarece a reusit sa puna la dispozitia avocatului informatii cruciale care au dus la finalizarea cu success a procesului.

Serviciile noastre constau in:
– Identificarea martorilor – in orice caz civil, identificarea potentialilor martori este o parte importantă in stabilirea unei strategii castigatoare. Economisiti timp si lasati acest aspect in seama detectivilor nostri.
– Localizarea martorilor si a altor persoane care prezinta interes in cauzele civile – Folosim cele mai eficiente metode de investigare si baze de date disponibile pentru a localiza majoritatea persoanelor cautate.
– Gestionarea cazurilor de investigare – un avocat are nevoie de cineva care poate vedea directia in care un caz o ia, de a o valorifica si în cele din urmă de a sti ceea ce este necesar pentru proces.  Avem experiență în rezolvarea cazurilor de mari dimensiuni pentru clienții noștri avocati, aceasta permitandu-i avocatului să se concentreze pe strategia de caz.
– Efectuarea de investigatii de fapt – acordam o atentie deosebita intrebarilor  la care aveti nevoie de raspunsuri. Vom efectua investigatiile necesare si vom oferi raspunsuri complete si directe, sustinute de probe.
– Localizarea bunurilor – localizam cu eficacitate bunurile personale si activele unor business-uri.
– Revizuirea documentelor – stim  ce sa cautam si sintetizam  documentele într-un mod care va economisește timp.
– Tintirea si restrangerea sferei de cautare – putem furniza informații de fond despre  martori  și celelalte părți ale unui caz. Putem furniza informații pentru a infirma sau confirma anumite aspecte legate de cazurile pe care le reprezentati, detectivii nostri particulari identificand  informatiile de care este nevoie si care sunt cele mai bune surse de informatii.
– Efectuarea de investigatii de fond – efectuam verificarea  persoanelor pentru care exista interes in cauzele civile, in vederea descoperirii trecutului personal, profesional, financiar, civil si penal al acestora.

investigatii civile
Facebook