SUPRAVEGHEREA OPERATIVA

SUPRAVEGHEREA OPERATIVA

Serviciile de supraveghere operativa pot fi uneori cea mai buna optiune atunci cand aveti nevoie sa determinati care sunt activitatile pe care le desfasoara o persoana. Supravegherea operativa se poate derula pe o perioada scurta de timp (cateva ore) sau pe perioade mai lungi (zile, saptamani) depinzand de circumstantele fiecarui caz. Aceasta operatiune consta in monitorizarea si urmarirea discreta de catre un investigator particular a unei persoane, fara ca aceasta din urma sa fie constienta ca este urmarita.

Supravegherea operative este foarte eficienta in urmatoarele cazuri:
– Pentru a confirma activitatile unei persoane si contactele pe care le are;
– Pentru a localiza locul de munca si adresa unde locuieste o persoana;
– Pentru a documenta stilul de viata al unei persoane;
– Pentru a investiga beneficiile obtinute in urma unei fraude;
– Pentru a documenta abuzul de alcool si droguri ale unei persoane;
– In cazurile de infidelitate;
– Pentru verificarea anturajului si a viciilor.

Supravegherea operativa este o operatiune care necesita competente si abilitati speciale din partea detectivilor particulari care o efectueaza. Utilizam tehnologie avansata  si unele din cele mai eficiente echipamente  disponibile pentru efectuarea supravegherii asupra vehiculelor in miscare, persoanelor care se deplaseaza pe jos sau obtinerii probelor din spatiile inchise (cladiri, cluburi, baruri, etc).

In discutiile purtate cu Dumneavoastra vom aborda cele mai potrivite tehnici de supraveghere astfel incat lucrarea noastra se se incheie cu rezultatele asteptate, insa fara ca persoana in cauza sa isi dea seama ca este supravegheata.

supraveghere operativa
Facebook