VERIFICAREA UNOR PERSOANE

VERIFICAREA UNOR PERSOANE

Verificarea background-ului unei persoane acopera informatii despre caracterul acelei persoane si despre trecutul sau. Spre exemplu, daca ati cunoscut o persoana pe internet si ati tinut legatura cu ea numai in mediul virtual, ar trebui sa reflectati la verificarea sa inainte de a-i trimite informatii personale.
Serviciile noastre va pot salva de la posibile momente neplacute, timp irosit si bani pierduti. Toate verificarile si investigatiile efectuate cu privire la persoana in cauza sunt realizate in mod discret si in deplina confidentialitate, putandu-va asigura ca aceasta nu va sti faptul ca este investigata.
Exista multe motive pentru care se solicita verificarea unei persoane. Uneori clientii nostri doresc sa cunoasca mai multe despre o persoana pe care au intalnit-o online sau personal. Avem de asemenea clienti comerciali care doresc verificarea unei persoane inainte de a intra intr-un parteneriat de afaceri  cu aceasta. Exista totodata clienti care sunt proprietari ai unor imobile si care doresc sa verifice un potential chiarias sau cumparator al imobilului.

Rapoartele verificarilor de persoane vizeaza aspecte precum:
– adresa curenta si numar de telefon;
– istoricul adreselor avute;
– data nasterii;
– porecle/nume date;
– informatii despre rude;
– informatii de la colegi si vecini;
– informatii de stare civila  (casatorie actuala, anterioara, divorturi etc);
– copii;
– bunuri si proprietati personale sau detinute pe alt nume;
– afacerile detinute;
– viata profesionala si cariera;
– cazier judiciar/fiscal, procese penale si civile, accidente, etc;
– atuuri, capacitati profesionale si personale, puncte slabe, vicii (ex. uz de stupefiante, alcool etc);
– hobby-uri si pasiuni, stilul de viata personala.

verificari asupra unor persoane

Toate aceste aspecte nu sunt limitative, putand efectua verificari asupra oricaror elemente pe care le considerati necesare. Ca investigatori profesionisti, stim intotdeauna ce informatii sunt valabile si unde sa le cautam pe cele care par imposibil de obtinut, chiar daca persoana investigata stie destul de bine sa isi ascunda trecutul.  Verificarile si investigatiile noastre nu sunt restrictionate la simple verificari ale unor baze de date. Furnizam servicii complete de investigatie, proiectate sa va ofere toate informatiile necesare si utile in vederea luarii unei decizii corecte cu privire la o persoana.

Facebook