VERIFICAREA BUNURILOR UNEI PERSOANE

VERIFICAREA BUNURILOR UNEI PERSOANE

Verificarile privind bunurile unei persoane sunt adesea utilizate in scopul identificarii si cunoasterii statutului financiar si al istoricului pe care o persoana il are din acest punct de vedere. Aceste verificari sunt utilizate cu precadere in situatii premaritale sau in cazurile de divort. Sunt de asemenea utile in problemele legate de succesiuni, unde bunurile unei persoane decedate sau care nu are capacitate deplina de exercitiu nu sunt cunoscute.
Va oferim o gama variata de servicii de investigare si cercetare a bunurilor detinute de catre  persoane fizice, precum  si implicarea acestora in companii pe care le pot detine. Punem accentul pe bunurile ascunse, experienta demonstrand ca bunurile sau statutul financiar pe care o persoana le declara sunt foarte diferite de realitate.  Astfel, din mai multe motive, precum evaziunea fiscala, secrete maritale sau alte motive de pastrare a secretului, o persoana poate decide sa isi ascunda bunurile pe care le detine. Investigatorii nostri privati efectueaza in mod profesionist si discret cautarea, identificarea si localizarea bunurilor detinute de persoanele fizice, punandu-va la dispozitie rapoarte detaliate ale rezultatelor obtinute.

investigarea bunurilor unor persoane

Tipuri de bunuri/active care fac obiectul verificarilor noastre:
Sursa de venit – Utilizam o varietate de metode si tehnici de descoperire a sursei de venit a subiectului investigat;
– Proprietati imobiliare – efectuam verificari privind detinatorul de drept si de fapt al unei proprietati, ipoteci si alte garantii reale imobiliare, istoricul proprietarilor unui imobil, etc;
– Alte proprietati – ex. obiecte de arta, colectii, detinute de subiectul investigatiei;
– Vehicule detinute (autoturisme, aparate de zbor, ambarcatiuni);
– Afilieri la business-uri;
– Detinerea unui drept de proprietate intelectuala – patente, marci, site-uri web, domenii, drepturi de exclusivitate.

Facebook